Udvid din iPhone eller Samsung med nye funktioner

8983482-telefon

Med Nexpaq kan du udvide din nuværende smartphone med nye funktioner - bedre kamera, større batteri, kortlæser. Valget er dit.

Google har gennem flere år bakset med Project Ara; en mobiltelefon, der kan sættes sammen af moduler, der kan opdateres uafhængigt af hinanden. Tyske Nexpaq har en anden tilgang, der kan udvide din smartphone med ekstra batterilevetid, et bedre kamera, SD-kortlæser eller et termometer - ja, kun fantasien sætter grænsen. Nexpaqs løsning er en case med plads til seks moduler - og da det er en case, kan den i teorien laves til alle telefoner - iPhone, Samsung, LG, Sony ...
Nexpaq har på bare en uge samlet mere end fire gange det ønskede beløb ind via crowdfunding på
Kickstarter.
Telefon sættes i Nexpaq, der er udstyret med et 1.000 mAh batteri, der giver ekstra næring til telefonen - og til modulerne. Der er 12 forskellige moduler på bedding, deriblandt et endnu større batteri, en højttaler, en SD-kortlæser, et 64GB flash-drev, et termometer og et modul der analyserer ånde.
Der er ideer til flere moduler og folkene bag Nexpaq håber også, at tredjeparts-udviklere vil kaste sig over platformen.
Alle moduler er platformsuafhængige, så de kan bruges på både iPhone og Samsung-telefoner. De betjenes via en app på telefonen. Ved lanceringen er Nexpaq kun kompatibel med iPhone 6, Samsung Galaxy S6 Edge og Samsung Galaxy S5, men holdet bag Nexpaq forventer at lancere flere modeller i fremtiden.
En startpakke med case og fire moduler vil koste omkring tusind kroner, når den rammer butikkerne i løbet af januar 2016. Yderligere moduler vil koste mellem 100 og 200 kroner, meldes det.
Se en introduktionsvideo hos
iNPUT.
Du kan læse mere om ny teknologi, hvis du henter magasinet iNPUT - det er 100 procent gratis til tablets og telefoner.
Her til
iOS og her til Android.